Om Nøtteliten

Nøtteliten er en liten nettbutikk med babyutstyr og barnetøy for barn i alderen 0 – 6 år. En stor del av sortimentet er fra eget merke som er designet og produsert i Norge. Her kan du finne noe unikt, skapt med stor kjærlighet.

Hos Nøtteliten finner du også andre merker med nydelig barnetøy og barneutstyr. Det er viktig for oss å kunne tilby et utvalg kvalitetsprodukter fra leverandører med bærekraft og gode arbeidsvilkår som grunnverdier. Valg av merker og leverandører gjøres derfor med omhu og nøyaktighet. Under hvert enkelt merke kan du lese om deres historie og verdier. 

Nettbutikken eies og drives av meg, Celine, mamma til to med et hjerte for småbarnstid, søm, smarte løsninger, duse farger og kreativitet. Butikken startet som en hobby med salg av søm på bestilling. I dag har den blitt en liten bedrift som stadig vokser seg større og større, takket være dere som liker og kjøper Nøttelitens design. Nettbutikken bærer preg av sarte og stilrene farger, som har blitt Nøttelitens signatur.

Gå til butikken